'Tottenham accepteert bod op Alderweireld'

Reacties

Tottenham Hotspur heeft een bod op Toby Alderweireld geaccepteerd. Al Duhail is bereid om dertien miljoen euro neer te tellen voor de verdediger die zelf wil vertrekken.

'Tottenham accepteert bod op Alderweireld'
© Pro Shots

Alderweireld speelt sinds 2015 in Londen, daarvoor was hij in Engeland ook actief voor Southampton. In totaal kwam hij tot precies tweehonderd Premier League-wedstrijden en bij die mooie mijlpaal lijkt het te blijven. De nieuwe manager Nuno Espírito Santo denkt Alderweireld niet te kunnen gebruiken in het nieuwe seizoen en Alderweireld zelf had ook de conclusie getrokken dat een vertrek beter was.

Het Laatste Nieuws meldt dat een bod van Al Duhail uit Qatar geaccepteerd is, maar dat een avontuur in het Midden-Oosten niet op het verlanglijstje van Alderweireld staat. De ex-Ajacied zou naar verluidt ook in de belangstelling staan van clubs dichter bij huis. Enkele Italiaanse en Spaanse clubs toonden eveneens interesse.

Alderweireld was regelmatig succesvol in het shirt van Tottenham

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer T. Alderweireld
Meer over T. Alderweireld
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.