Tite geïrriteerd door Real Madrid-geruchten: 'Respectloze leugens'

Reacties

Tite heeft zaterdagavond geprikkeld gereageerd op de geruchten dat hij in beeld zou zijn als nieuwe trainer van Real Madrid. De Braziliaanse bondscoach vindt het een respectloze insinuatie.

Tite geïrriteerd door Real Madrid-geruchten: 'Respectloze leugens'

Het Spaanse dagblad AS pakte zaterdag uit met het nieuws dat Tite één van de topkandidaten was om Zinedine Zidane op te volgen bij Real. Op zijn persconferentie werd de Braziliaan zaterdag geconfronteerd met dat nieuws. 'Het is een leugen. De houding van deze journalist is respectloos en leugenachtig. Ik heb met niemand gesproken en mijn zaakwaarnemer ook niet', benadrukte Tite, onder wiens leiding Brazilië slechts één van de laatste twintig interlands verloor.

'Deze persoon moet heel erg oppassen. Hij is een leugenaar. Ik ben op de beste plek in het voetbal, waar iedereen zou willen zijn. En kom me dan niet vertellen dat ik politiek correct ben', verzocht de 57-jarige Tite, die eerder werkzaam was bij Corinthians en in de Verenigde Arabische Emiraten.

Brazilië speelt zondagmiddag om 16.00 uur nog een oefenwedstrijd tegen Oostenrijk. 'Emotioneel gezien is het waarschijnlijk het lastigste duel om te spelen. Het is een week voor de start van het WK en de spelers willen goed presteren, zonder blessures op te lopen of zelfvertrouwen te verliezen.'

Op zondag 17 juni start Brazilië het WK met een wedstrijd tegen Zwitserland. Costa Rica en Servië zijn de andere landen in Groep E.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.