Timber komt terug op uitspraak Schreuder: 'Ik houd niet van die manier van denken'

Reacties

Jurriën Timber ging dinsdagavond met Ajax historisch hard onderuit. In de eigen Johan Cruijff Arena werd het 1-6 voor Napoli. Na afloop had de centrumverdediger moeite om het debacle dat zich zojuist had afgespeeld zo snel al onder woorden te brengen.

Timber komt terug op uitspraak Schreuder: 'Ik houd niet van die manier van denken'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 6
Napoli
Napoli

'We gaan er vandaag op een heel slordige manier af. Wat het probleem is? Dat weet ik niet, dat is denk ik iets voor morgen. We moeten het er in de nabeschouwing over hebben', aldus de jongeling tegenover RTL 7.

Verder werd hem gevraagd naar een uitspraak van zijn trainer Alfred Schreuder, die had gezegd dat dit Ajax simpelweg niet opgewassen is tegen ploegen als Liverpool of Napoli. Timber: 'Tegen Liverpool maakten we niet echt kans, en vanavond ook niet, dus ik begrijp wel wat hij bedoelt. Maar ik hou niet van die manier van denken. En voor de wedstrijd dachten we dat we Napoli zouden gaan slopen.'

De rust is in ieder geval weg in Amsterdam, en naar oorzaken en oplossingen is het nog gissen. Timber ziet wel een rol voor zichzelf weggelegd. 'Het verschil met volgend jaar? Veel nieuwe spelers en een nieuwe samenstelling, dat kan ook even wennen zijn. Op dit moment is het niet rustig bij Ajax, nee. Wie het rustig kan maken? Ik denk dat ik daar wel bij kan horen', sprak Timber.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.