Til verlaat Moskou definitief en tekent voor vier jaar bij zeer actief PSV

Reacties

PSV heeft de transfer van Guus Til maandagochtend afgerond. De middenvelder komt over van Spartak Moskou en ondertekende een contract tot de zomer van 2026.

Til verlaat Moskou definitief en tekent voor vier jaar bij zeer actief PSV
© Pro Shots

Til, die vorig seizoen nog op huurbasis uitkwam voor Feyenoord, sluit direct aan bij de selectie van PSV voor een trainingskamp in Duitsland. De viervoudig international is na Boy Waterman, Walter Benítez, Ki-Jana Hoever (huur), Xavi Simons en Luuk de Jong de zesde zomeraanwinst voor PSV.

Directeur voetbalzaken John de Jong toont zich erg verheugd met de komst van Til, die in de zomer van 2019 AZ verliet voor Spartak Moskou. ‘Ik heb twee jaar geleden al eens uitgebreid met Guus gesproken en hem verteld dat we hem een interessante speler vinden’, aldus De Jong op de clubsite van PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

‘Afgelopen jaar heeft hij ons beeld bevestigd door in alle competities bij elkaar opgeteld 21 doelpunten te maken en zichzelf weer in Oranje te spelen. Guus heeft specifieke kwaliteiten die van meerwaarde zijn voor ons team. Ik ben blij dat hij voor PSV kiest’, besluit De Jong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.