Tijdrek-trucje Rutjes te opzichtig, Mindf*ck voor Ajax

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tijdrek-trucje Rutjes te opzichtig, Mindf*ck voor Ajax

β€’ Roda JC-middenvelder Nathan Rutjes probeerde zondag tijd te rekken tijdens de wedstrijd tegen zijn oude club Sparta Rotterdam. Een gele kaart viel hem ten deel voor zijn bijzondere actie. Na afloop gaf hij tegenover FOX Sports ook ruiterlijk toe dat het niet zijn beste actie was geweest. 'Het was te opzichtig.'

β€’ Victor Mids, bekend van het tv-programma Mindf*ck, heeft zaterdag de Ajax-selectie getrakteerd op een sessie. Volgens De Telegraaf zou de illusionist ook de Amsterdamse zege op SC Heerenveen hebben voorspeld.

β€’ Crystal Palace heeft een chronisch tekort aan doelpunten. De fans van Five Year Plan hebben dat met hun verkiezing van het doelpunt van de maand september fijntjes in beeld gebracht. We denken dat de uitslag al bekend is.

'Het is niet zo dat ik heb bedankt, ik klop nu toch wel op de deur.'
β€’ Na zijn winnende treffer tegen Southampton grapt de 36-jarige Peter Crouch over een rentree in de Engelse nationale ploeg. (BBC)

β€’ Om duimen en vingers bij af te likken, dit doelpunt in Japan. Volledig terecht dat de dienstdoende commentator uit zijn dak gaat.

β€’ Benjamin Mendy is door een zware knieblessure enkele maanden uit de roulatie. Dat is zonde voor de voetballiefhebbers in het algemeen en de Manchester City-fans in het bijzonder, want een naar voren stormende Mendy maakt Engelse topwedstrijden nog boeiender. Omdat elk nadeel zijn voordeel heeft: de eloquente Fransman kan nu wel op Twitter live verslag doen van duels van Manchester City. Zaterdag was Mendy in elk geval in vorm bij de clash tegen Chelsea.

β€’ JosΓ© Mourinho en David Beckham kwamen elkaar tegen rond het duel tussen Manchester United en Crystal Palace van zaterdag en namen de gelegenheid te baat om met elkaar op de foto te gaan.

β€’ Mauricio Pochettino sprak Dele Alli na het Premier League-duel met Huddersfield Town vermanend toe. De manager van Tottenham Hotspur stoorde zich aan een schwalbe van de middenvelder. 'Hij moet hiervan leren, want zulke acties passen niet bij hem', vertelde Pochettino na de 0-4 zege aan Engelse media. 'Hij helpt hiermee niet het team en ook niet het voetbal. In de afgelopen jaren hebben we het juist veel over fair play gehad.'

'Waarom we zo goed van start zijn gegaan? Nou, volgens Sky Sports omdat we nog niet tegen goede teams hebben gespeeld.'
β€’ JosΓ© Mourinho vindt dat analytici van Sky Sports zijn Manchester United te weinig credits geven voor de bijna foutloze eerste zeven duels van het Premier League-seizoen, zo maakte hij duidelijk na de 4-0 overwinning op Crystal Palace.

β€’ Het is vandaag 1 oktober, de dag waarop George Weah zijn 51ste verjaardag viert. De Liberiaan won in 1995 als eerste Afrikaan de Gouden Bal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.