Tijd dringt voor club van Ribéry: nog één dag voor verkoop

Reacties

Degradatie uit de Serie A komt heel dichtbij voor Salernitana. Oudjaarsdag is het laatste moment waarop de club een nieuwe eigenaar kan registreren bij FIGC, de Italiaanse voetbalbond.

Tijd dringt voor club van Ribéry: nog één dag voor verkoop

Volgens La Gazzetta dello Sport zijn deze week geen sluitende aanbiedingen van geïnteresseerden op tafel gekomen, ook al was de verwachting dat twee partijen dat zouden doen. Het Luxemburgs investeringsfonds Toro Capital en Francesco Di Silvio is de ene partij, regionale ondernemer Domenico Cerruti de andere.

De Zuid-Italiaanse club is in handen van Lazio-president Claudio Lotito en volgens de regelgeving mogen Serie A-clubs niet dezelfde eigenaar hebben. Nadat Salernitana na 22 jaar terugkeerde op het hoogste niveau, besloot de Italiaanse voetbalbond dat de club verkocht zou moeten worden voor 1 januari.

Mogelijk is de 0-5 nederlaag tegen Internazionale van twee weken geleden voorlopig de laatste wedstrijd van Salernitana geweest op het hoogste niveau. De ploeg die afgelopen zomer verraste met de komst van Franck Ribéry (38) kwam vorige week niet opdagen bij het uitduel met Udinese door een groot aantal coronabesmettingen en verloor reglementair met 3-0.

Bekijk hier al onze video's
Meer Salernitana
Meer over Salernitana
Meer F. Ribéry
Meer over F. Ribéry
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.