Luxemburgse wending in soap rond Salernitana

Reacties

Er is wel degelijk een partij die Salernitana wil overnemen en zo een doemscenario kan voorkomen. Vanuit Luxemburg heeft zich een kandidaat gemeld.

Luxemburgse wending in soap rond Salernitana
© Pro Shots

Salernitana meldde donderdag dat er een verzoek is neergelegd bij de Italiaanse bond om meer tijd te krijgen een nieuwe eigenaar te vinden. Er is nog niet op het verzoek gereageerd. Na het steeds weer verschuiven van de deadline moet er daarom vóór 31 december een oplossing komen voor het probleem. Salernitana is officieel in handen van Lazio-president Claudio Lotito. Dat is volgens de Italiaanse reglementen niet toegestaan.

Volgens de clubleiding lagen er geen concrete biedingen op tafel. Maar dat wordt weerlegd door het Luxemburgs investeringsfonds Toro Capital en Francesco Di Silvio, dat claimt een bod inclusief garanties van veertig miljoen euro te hebben gedaan. 'Ons aanbod blijft staan en kan op elk moment worden geformaliseerd', laat het investeringsfonds via het persbureau Adnkronos weten.

Het Luxemburgse aanbod is een volgende aflevering in de Salernitana-soap. De verwachting is dat fans van de club vrijdagavond rond het duel met Internazionale hun ongenoegen over Lotito en de huidige clubleiding kenbaar maken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.