Tien man Sint-Truiden in slotfase gelijk tegen Club

Club Brugge is in de Belgische competitie tegen duur puntenverlies aangelopen. De ploeg van trainer Adrie Koster verloor bij Sint-Truiden door een treffer diep in blessuretijd.

Sint-Truiden - Club BruggeHalverwege de wedstrijd leek er geen vuiltje aan de lucht voor Koster en zijn ploeg, die op dat moment met 3-0 leidde in Stayen. Lior Refaelov (twee keer) en Maxime Lestienne hadden Blauw-Zwart een ruime voorsprong bezorgd, maar na rust kwam de thuisploeg nog goed terug.

Voormalig SC Cambuur-aanvaller Reza Ghoochannejhad tekende in de 64ste minuut voor de gelijkmaker en twee minuten later stond het al 2-3 door een treffer van Nils Schouterden. Weer drie minuten later kreeg Sint-Truiden een forse tegenvaller te verwerken, aangezien Dimitri Daeseleire na een harde overtreding op Lestienne met een rode kaart van het veld werd gestuurd.

Ondanks een overwicht voor de thuisclub, leek Club te ontsnappen aan puntenverlies. Maar die in blessuretijd kreeg Sint-Truiden toch nog loon naar werken. Grégory Dufer krulde een vrije trap binnen en zorgde er zo voor dat Club op vier punten blijft staan uit twee duels.

Overige uitslagenWesterlo - KV Kortrijk 0-0 Foto: VI Images