Thiago Silva niet blij met EA-rating: 'Ze kijken met hun ogen dicht'

Reacties

Niet alleen de jonge garde onder de voetballers blijkt zich op te kunnen winden over hun rating op het computerspel EA FC (voorheen FIFA).

Thiago Silva niet blij met EA-rating: 'Ze kijken met hun ogen dicht'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Routinier Thiago Silva (38) ziet met lede ogen aan hoe hij erop achteruit is gegaan in het spel dat aan het einde van deze maand uitkomt. Zijn algemene rating daalde van 86 naar 84 en dat kan Silva haast niet geloven.

'Ze kijken geen wedstrijden', zegt Silva in een video van de Premier League met zijn handen voor zijn ogen. 'Ze kijken wedstrijden op deze manier.'

De Braziliaanse verdediger is het seizoen met vier punten uit vier duels teleurstellend begonnen met Chelsea. Van West Ham United (3-1) en Nottingham Forest (0-1) werd verloren. Uit bij Liverpool haalden The Blues een punt (1-1). Thuis tegen Luton Town (3-0) werd de enige zege in de wacht gesleept.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.