Teze twijfelt of gelijkspel felicitatie waard is: 'Wij zijn PSV, we willen winnen'

Jordan Teze weet niet goed of het zwaarbevochten gelijkspel op bezoek bij AS Monaco een felicitatie waard is. De PSV'er houdt gemengde gevoelens over aan het heenduel in de derde voorronde van de Champions League.

Monaco
Monaco
1 - 1
PSV
PSV

Joey Veerman zette PSV voor rust op voorsprong, Axel Disasi zorgde tien minuten voor tijd voor de eindstand. 'Om eerlijk te zijn, kom ik niet voor een gelijkspel', zei Teze na afloop op de persconferentie. 'Wij zijn PSV en we willen winnen. Maar als je kijkt naar de tweede helft, was het zwaar. We hebben karakter getoond, dan denk ik dat 1-1 wel oké is.'

PSV ontsnapte in de slotfase aan een nederlaag, maar volgens Teze hadden de Eindhovenaren eerder zelf ook kunnen toeslaan. 'We kregen goede mogelijkheden met Ismael (Saibari, red.) en Cody (Gakpo, red.), maar toen hadden we het geluk niet aan onze zijde. We moeten de kansen afmaken, dan weten we dat de wedstrijd klaar is.'

Juiste energie
'We gaven elkaar de juiste energie, hebben karakter getoond en dachten niet aan moe zijn', vervolgde de centrale verdediger, die het laatste deel van de wedstrijd als rechtsback speelde. 'We hebben gevochten met elkaar, dat moeten we blijven doen. Natuurlijk hadden we een beetje geluk met de bal op de paal, maar dat moet je ook hebben.'