Ten Hag wordt verrast: toch zorgen over Rensch

Reacties

Het is nog maar de vraag of Devyne Rensch zondag inzetbaar is voor Ajax tijdens de bekerfinale tegen Vitesse. Eerder vertelde trainer Erik ten Hag nog dat hij goede hoop had op het meedoen van de back, maar inmiddels is de situatie gewijzigd.

Ten Hag wordt verrast: toch zorgen over Rensch
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 1
Vitesse
Vitesse

'Rensch heeft eergisteren een momentje gehad met zijn knie, dat wist ik niet', stelde Ten Hag vrijdag op een persmoment voor de bekerfinale. 'Hij had gisteren wat klachten en is zonder te trainen binnen gebleven.' Ten Hag blijft desondanks hoopvol en stelt dat het zeker niet is uitgesloten dat Rensch toch aan de aftrap van het duel met Vitesse verschijnt.

De rechtsbackpositie is de laatste weken een heikel punt voor de Amsterdammers, omdat ook Noussair Mazraoui met een blessure kampte. Tot overmaat van ramp viel ook Sean Klaiber donderdag tegen AS Roma uit met een kwetsuur. 'Dat wordt moeilijk, maar er staat geen streep door', herhaalde Ten Hag zijn opmerkingen over de van FC Utrecht overgekomen back. Ook voor Mazraoui geldt dat er een kans bestaat dat hij erbij is tijdens de eindstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Rensch
Meer over D. Rensch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.