Nieuw bekerfinale-drama dreigt voor geblesseerd uitgevallen Klaiber

Reacties

Voor het tweede seizoen op rij dreigt voor Sean Klaiber een wel héél vervelend bekerfinale-scenario. De 26-jarige rechtsback viel donderdag namens Ajax al vroeg uit tegen AS Roma.

Nieuw bekerfinale-drama dreigt voor geblesseerd uitgevallen Klaiber
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 1
Ajax
Ajax

In de 22ste minuut moest Klaiber naar de kant, nadat hij kort daarvoor een hamstringblessure leek op te lopen. Hij werd vervangen door Perr Schuurs en ging zichtbaar balend naar de kant. Ongetwijfeld zal hij ook al even denken aan komende zondag. Ajax speelt dan in De Kuip namelijk de TOTO KNVB-bekerfinale tegen Vitesse, maar het is nu dus maar zeer de vraag of Klaiber dan inzetbaar is.

Daarmee gaan de gedachten terug naar vorig seizoen. Toen won hij (als speler van FC Utrecht) in de halve eindstrijd van Ajax, maar hij kreeg in die wedstrijd geel, waardoor hij geschorst zou zijn voor de eindstrijd tegen Feyenoord. Dat leidde tot flinke emoties bij Klaiber, die direct doorhad dat hij de bekerfinale op zijn buik kon schrijven. Die finale ging vanwege het coronavirus uiteindelijk overigens helemaal niet door.

Of Klaiber tegen Vitesse überhaupt in actie zou komen, is niet zeker. De blessure die Devyne Rensch (die de voorkeur krijgt als rechtsback) zondag opliep tegen RKC Waalwijk lijkt mee te vallen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.