Rensch valt week voor bekerfinale uit, Ten Hag komt met hoopvol bericht

Reacties

Een week voor de bekerfinale van Ajax tegen Vitesse heeft Devyne Rensch geblesseerd het veld moeten verlaten in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De achttienjarige vleugelverdediger greep naar de hamstring en moest zich laten vervangen.

Rensch valt week voor bekerfinale uit, Ten Hag komt met hoopvol bericht
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
0 - 1
Ajax
Ajax

Na een sprintduel met Ola John bleef Rensch achter op het veld terwijl hij naar zijn bovenbeen greep. Al snel was duidelijk dat de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk ten einde was voor Rensch. Het was Sean Klaiber die de jeugdigde verdediger van de Amsterdammers verving in de 62ste minuut.

Voor de return tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League heeft de blessure van Rensch in elk geval geen invloed. De rechtsback kreeg afgelopen donderdag namelijk al geel in de met 1-2 verloren heenwedstrijd tegen AS Roma en liep daarmee een schorsing op. De return van aanstaande donderdag zou dus sowieso aan Rensch voorbij gaan.

Zondag wacht echter wel de finale in het TOTO KNVB-bekertoernooi voor Ajax tegen Vitesse. Met ogenschijnlijke klachten aan de hamstring is het de vraag of Rensch van de partij is in De Kuip. Na de wedstrijd gaf trainer Erik Ten Hag in ieder geval een hoopvolle boodschap af. In gesprek met VI vertelde hij dat het afwachten is. 'Het was kramp, ik geloof niet dat er schade is.'

Ajax
Ajax
2 - 1
Vitesse
Vitesse
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.