'Ten Hag wilde Sancho verkopen, directeur moet de boel sussen'

Reacties

De relatie tussen Manchester United-trainer Erik ten Hag en Jadon Sancho is dermate verslechterd, dat de Nederlander hem volgens Engelse bronnen graag van de hand wilde doen. Naar verluidt heeft Manchester United directeur voetbalzaken John Murtough ingezet om de lucht te klaren.

'Ten Hag wilde Sancho verkopen, directeur moet de boel sussen'
© Pro Shots

In een korte reconstructie maakte The Athletic bekend dat de limiet was bereikt voor Ten Hag nadat de boel afgelopen weken was geëscaleerd. Hij liet Sancho buiten de wedstrijdselectie, omdat de Engelsman volgens hem niet goed genoeg trainde. Daarop reageerde Sancho via sociale media. 'Geloof niet alles wat je leest. Ik ben al langer een zondebok', stond onder meer in zijn bericht. Daarom wilde Ten Hag de aanvaller graag van de hand doen.

Afgelopen transferperiode kwam er geen geschikte club, waardoor Sancho en Manchester United nog minimaal een halfjaar aan elkaar vastzitten. Doordat er nog altijd spanning is tussen de trainer en de speler, is de situatie verre van ideaal. Volgens The Express heeft de club directeur voetbalzaken Murtough naar voren geschoven om de boel te sussen.

Dat is besloten door bestuurder Richard Arnold. Ook de sportieve kant speelt daarbij een rol. Doordat Antony momenteel in Brazilië is om zijn onschuld te bewijzen omtrent een aangifte over huiselijk geweld en ook Sancho geen optie meer is, is de spoeling voor Ten Hag voorin dun. Twee zomers geleden betaalde United nog 85 miljoen euro aan Borussia Dortmund voor Sancho.

Spelersprofiel

J. Sancho


Geboortedatum:
25 maart 2000
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
London
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Borussia Dortmund
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer J. Sancho
Meer over J. Sancho
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.