Ten Hag vervolgt Europees avontuur Man Utd tegen Real Betis

Reacties

Real Betis is de volgende horde die het Manchester United van Erik ten Hag moet nemen in de Europa League. De Engelse club werd vrijdagmiddag aan de Spanjaarden gekoppeld tijdens de loting voor de achtste finale.

Ten Hag vervolgt Europees avontuur Man Utd tegen Real Betis
© Pro Shots

Man Utd schakelde in de tussenronde Barcelona uit en trof daardoor een van de groepswinnaars uit de Europa League. Feyenoord was daarbij een optie, maar de Rotterdammers kwamen pas later uit de koker. Real Betis, de nummer vijf van La Liga, kwam uit de koker als tegenstander voor de formatie van Ten Hag.

De achtste finales worden gespeeld op 9 en 16 maart. In die ronde neemt Union Berlin, dat Ajax uitschakelde in de tussenronde, het op tegen naamgenoot Union Sint-Gillis uit België. De clubs troffen elkaar ook al in de groepsfase.

Sevilla knikkerde PSV uit het toernooi en treft in de achtste finale Fenerbahçe, terwijl Juventus het opneemt tegen SC Freiburg. Arsenal wacht een dubbele confrontatie met Sporting Portugal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.