'Ten Hag maakt verwachtingen van de selectie waar'

Reacties

Raphaël Varane is erg tevreden over de samenwerking met manager Erik ten Hag. De Franse verdediger was complimenteus over zijn coach, met name over de duidelijkheid die de Nederlander verstrekt.

'Ten Hag maakt verwachtingen van de selectie waar'
© Pro Shots

De selectie van Manchester United verblijft momenteel in Amerika om zich voor te bereiden op de start van het nieuwe seizoen, Varane kwam tijdens een persmoment aan het woord. 'Hij weet precies wat hij wil', beschreef de Fransman zijn coach. 'Hij heeft vastberadenheid getoond en vanaf de eerste dag wisten we precies wat we moesten doen, waar hij heen wilde.'

Varane heeft het gevoel dat er snel een band is ontstaan tussen Ten Hag en de spelers. 'Het team laat dat duidelijk zien, er is een goede klik met de manager.' Ook na een moeilijk besluit blijft dat positieve gevoel intact. Ten Hag koos richting de start van het nieuwe seizoen met Bruno Fernandes een nieuwe aanvoerder.

'Hij is niet bang om dat soort beslissingen te nemen', weet Varane. 'Dat is ook wat we van de manager verwachten. Hij wil een team met karakter en dat team wil hij leiden. Dus dan moet hij het zelf ook laten zien en dat doet hij.'

Inmiddels heeft Man Utd twee oefenduels afgewerkt, met twee zeges (2-0 tegen Leeds United en 1-0 tegen Olympique Lyonnais) tot gevolg. Zaterdagavond wacht een pittige klus in de oefenwedstrijd tegen Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.