Ten Hag laat Ronaldo en Martínez starten bij Old Trafford-debuut

Reacties

Cristiano Ronaldo keert zondagmiddag als basisspeler terug bij Manchester United. Erik ten Hag laat de Portugese sterspeler starten in de afsluitende oefenwedstrijd tegen Rayo Vallecano, net als aanwinst Lisandro Martínez.

Ten Hag laat Ronaldo en Martínez starten bij Old Trafford-debuut
© Pro Shots

Martínez gaat in het laatste vriendschappelijke duel van deze voorbereidingsperiode zijn eerste minuten maken als United-speler. De Argentijn is in het spoor van Ten Hag overgekomen van Ajax en vormt tegen de Spaanse sparringpartner een duo centraal achterin met Raphaël Varane. Veel andere beoogde basisspelers krijgen rust, daags na het 1-1 gelijkspel tegen Atlético Madrid in Oslo.

Ten Hag gunt verder landgenoten Donny van de Beek en Tahith Chong de kans om zich te laten zien. De meeste aandacht zal op Old Trafford echter uitgaan naar Cristiano Ronaldo, die voor het eerst na de vakantie in actie komt. De spits liet een groot deel van de voorbereidingsperiode aan zich voorbijgaan. Volgens United was dat vanwege 'privéproblemen', maar volgens Engelse media had de absentie van Ronaldo te maken met zijn vertrekwens. Tot een transfer is het echter niet gekomen.

Ten Hag erkende tegenover Viaplay dat Ronaldo een achterstand heeft. 'Hij is nog niet op het niveau van de rest van het team omdat hij er veel weken niet bij is geweest. Hij heeft wedstrijden nodig en veel trainingen', aldus de manager.

De oefenwedstrijd tussen Manchester United en Rayo Vallecano begint om 17.00 uur. Het wordt voor Ten Hag zijn eerste wedstrijd op Old Trafford als United-manager. Volgende week komt Brighton & Hove Albion op bezoek bij de start van de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.