Ten Hag heeft Fred niet nodig en laat hem naar Turkije gaan

Reacties

Manchester United heeft afscheid genomen van Fred. De club van Erik ten Hag bevestigde vrijdagavond een principeakkoord met Fenerbahçe over een transfer.

Ten Hag heeft Fred niet nodig en laat hem naar Turkije gaan
© Pro Shots

Fred stond sinds 2018 onder contract bij Manchester United. In vijf seizoenen kwam hij tot meer dan tweehonderd optredens in het eerste elftal. Afgelopen seizoen was hij overwegend wisselspeler en dit seizoen leek zijn perspectief er niet beter op te worden. Daardoor verkast Fred nu naar Turkije.

Er is echter nog een aantal zaken dat eerst afgehandeld moet worden, voor de transfer officieel wordt. Zo moet Fred de medische keuring nog succesvol doorstaan, moeten de persoonlijke voorwaarden nog overeengekomen worden en moet het papierwerk rondom zijn transfer nog worden geregeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zaterdag vliegt Fred naar Istanbul om zijn transfer af te ronden. De Braziliaanse middenvelder speelde in het verleden ook voor Internacional en Shakhtar Donetsk. Het is onbekend welke transfersom met de overgang is gemoeid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.