'Ten Hag gunt Van Persie kijkje in de keuken bij Manchester United'

Reacties

Robin van Persie en Erik ten Hag zijn maandag samen gesignaleerd in het stadscentrum van Manchester. De topscorer aller tijden van Oranje krijgt volgens Engelse media deze week een kijkje in de keuken bij Manchester United.

'Ten Hag gunt Van Persie kijkje in de keuken bij Manchester United'
© Pro Shots

Dat Van Persie voor even terug is bij de club die hij in 2013 met 26 Premier League-goals de laatste landstitel bezorgde, gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij in Engeland. De regionale krant Manchester Evening News meldt dinsdagochtend dat de 39-jarige oud-spits maandagavond met Ten Hag en zijn zaakwaarnemer Kees Vos dineerde en dat Van Persie deze week een kijkje in de keuken krijgt van de Nederlandse trainer.

Er is geen sprake van dat Van Persie toetreedt tot de staf van Ten Hag, die op Old Trafford assistentie krijgt van Steve McClaren en Mitchell van der Gaag. De manager van United verleent slechts een vriendendienst aan de voormalig topscorer van de Premier League, die zich voorbereidt op een loopbaan als trainer. Van Persie werkt momenteel bij Feyenoord als trainer van Onder-16 en werd recent toegelaten tot de UEFA Pro-opleiding.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.