'Ten Hag gaat verder met schoonmaak: Nottingham wil doelman huren'

Reacties

Erik ten Hag is begonnen aan een grote schoonmaak bij Manchester United. Om de Engelse grootmacht terug te brengen naar de top moet er flink doorgeselecteerd worden. Doelman Dean Henderson lijkt op korte termijn Old Trafford alvast te verlaten.

'Ten Hag gaat verder met schoonmaak: Nottingham wil doelman huren'

Diverse Engelse media melden dat de goalie verhuurd moet gaan worden aan Nottingham Forest. Manchester United zou daar - bij de gratie van Ten Hag - welwillend tegenover staan, omdat er ook een optie tot koop is ingebouwd in het voorstel van de promovendus. Daarin staat vermeld dat Henderson voor zo'n 24 miljoen euro definitief overgenomen kan worden.

Ten Hag wil de doelman laten gaan, omdat hij in David de Gea zijn absolute nummer één ziet. Henderson keepte afgelopen seizoen al nauwelijks wedstrijden en wil op zijn beurt minuten gaan maken. De Engelsman heeft de optie in beraad.

Eerder kwam Henderson al uit voor Sheffield United, waar hij veel indruk maakte en zelfs debuteerde voor de nationale ploeg van Engeland. Als verstokt supporter van Manchester United ging hij echter voor zijn kans op Old Trafford. Daar verloor hij de concurrentiestrijd van De Gea.

Met Henderson zou de zevende Mancunian deze zomer alweer vertrekken. Eerder liepen Edinson Cavani, Jesse Lingard, Paul Pogba, Juan Mata en doelman Lee Grant transfervrij de deur uit. Ook Nemanja Matic had een aflopend contract. Hij tekende een contract bij AS Roma. Ook Aaron Wan-Bissaka en Eric Bailly mogen vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.