Ten Hag bespreekt zijn opties voor in de spits en Mount

Reacties

Ook op zijn 54e verjaardag stond Erik ten Hag vrijdag de pers weer te woord in zijn hoedanigheid van manager van Manchester United. De trainer uit Haaksbergen had graag een spits aan zijn selectie toegevoegd zien worden, verklapte hij.

Ten Hag bespreekt zijn opties voor in de spits en Mount
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 0
West Ham United
West Ham United

De avond na het thrillersucces op Molineux en twee dagen vóór de thuiswedstrijd tegen West Ham United was de pers weer massaal toegestroomd op Carrington, het trainingscomplex van The Red Devils. 'Dat ik een spits wilde, is ook geen geheim. Nu Anthony Martial geblesseerd is, hebben we weinig back-up. Maar ja, het gaat niet. We moeten voldoen aan de financiële spelregels', aldus Ten Hag.

De Nederlander ziet dus hoe de lasten van de spitspositie voorlopig zo'n beetje exclusief terecht komen op de brede maar jonge schouders van Rasmus Højlund. 'Die moest ik tegen Wolverhampton Wanderers wisselen, want Rasmus was helemaal dood. We hebben Omari Forson en Amad Diallo, en Marcus Rashford kan er ook spelen', noemde de coach een paar alternatieven voor als de Deen er nog eens helemaal doorheen zit.

Er was nog slecht nieuws uit de ziekenboeg: Mason Mount is nog even afwezig. 'We moeten zeer zorgvuldig te werk gaan om hem fit te krijgen. Stap voor stap, niks forceren. Hopelijk kan hij voor het eind van het seizoen vechten voor zijn plek in het team. Ik verwacht dat dat wel lukt.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer R. Højlund
Meer over R. Højlund
Meer M. Mount
Meer over M. Mount
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.