'Ten Hag heeft topaankoop na vijf maanden weer terug voor kwartfinale'

Reacties

Erik ten Hag heeft goed nieuws van zijn medische staf gehad. De manager van Manchester United heeft namelijk na lange tijd de beschikking over Mason Mount, die na maandenlang blessureleed terugkeert bij de wedstrijdselectie.

'Ten Hag heeft topaankoop na vijf maanden weer terug voor kwartfinale'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
nv
4 - 3
Liverpool
Liverpool

Op 11 november kwam Mount voor het laatst in actie voor The Red Devils. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Luton Town (1-0 zege) kon de Engelsman de wedstrijd uitspelen, maar achteraf bleek hij stevig geblesseerd te zijn geraakt. Dat hij ruim vijf maanden aan de kant zou staan, had echter niemand op dat moment voorzien.

Volgens The Athletic is de revalidatie van Mount nu dan toch definitief afgerond. De voormalige spelmaker van Vitesse, 36-voudig international, keert dit weekend terug in de wedstrijdselectie. Dat zal voor Ten Hag als muziek in de oren klinken, want Manchester United wacht de belangrijke FA Cup-kwartfinale tegen Liverpool.

Het is de laatste kans op een hoofdprijs voor Ten Hag, waardoor de rentree van Mount zeer gewenst is. De middenvelder werd afgelopen zomer voor bijna 65 miljoen euro overgenomen van Chelsea, maar kon de hoge verwachtingen door zijn blessure nog niet waarmaken. Nu de prijzen verdeeld gaan worden, kan er echter weer een beroep op Mount gedaan worden.

Bekijk hier al onze video's
Meer FA Cup
Meer over FA Cup
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.