Antony komt met verklaring na opvallende actie in bekerduel

Reacties

Antony heeft op social media gereageerd op zijn veelbesproken moment na de beslissende strafschop in het bekerduel met Coventry City. De Braziliaan legde na de moeizame wedstrijd zijn handen achter zijn oren.

Antony komt met verklaring na opvallende actie in bekerduel
© Pro Shots
Coventry City
Coventry City
ns
3 - 3
Manchester United
Manchester United

Eerder op de dinsdag kwam manager Erik ten Hag al met een verklaring. 'Hij werd geprovoceerd, dat is waarom hij zo reageerde. Je hebt het provoceren niet gezien, alleen de reactie. Dat neemt niet weg dat hij dat niet moet doen.'

Antony, die met Ten Hag samenwerkte bij Ajax, liet twee dagen na de wedstrijd ook van zich horen. Hij bevestigt het verhaal van zijn coach. 'In het heetst van de strijd heb ik gereageerd op de provocaties, als natuurlijke bescherming richting mijn club', schrijft Antony op X.

Het moment van provocatie was veelbesproken, omdat Man Utd tegen Championship-club Coventry door het oog van de naald was gekropen. Niet alleen gaf het team van Ten Hag een 3-0 voorsprong uit handen, vlak voor tijd leek Coventry nog met de winst aan de haal te gaan. Het doelpunt werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

Neal Maupay, momenteel speler van Brentford, greep het moment van Antony aan om te werken aan zijn niet zo geweldige imago. De aanvaller wordt door fans regelmatig omschreven als irritantste of zelfs meest gehate speler van de Premier League, maar hij gaf aan dat 'zelfs hij dit nooit zou doen'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.