Opvallende actie ex-Ajacied Antony na winnende penalty op Wembley

Reacties

Voormalig Ajacied Antony heeft zich zondag niet populair gemaakt in Engeland na de halve finale in de FA Cup tegen Coventry City. De vleugelaanvaller van Manchester United richtte zich na winnende strafschop van Rasmus Højlund tot de fans van de Championship-club.

Opvallende actie ex-Ajacied Antony na winnende penalty op Wembley
© Pro Shots
Coventry City
Coventry City
ns
3 - 3
Manchester United
Manchester United

Waar teamgenoot Harry Maguire na de strafschop van Højlund direct de teleurgestelde spelers opzocht en hen vriendelijk de hand schudde, daar besloot Antony zich snel om te draaien richting de tribunes met de Coventry-supporters. De Braziliaan, die geen penalty had genomen, haalde zijn gram door met beide handen achter zijn oren te gaan staan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

BBC-analist Clinton Morrison, die tussen 2008 en 2010 bij Coventry speelde, had geen goed woord over voor de actie van Antony. 'Hij moet zich zorgen maken over zijn eigen baan in plaats van over Coventry. Als je naar zijn prestaties van dit seizoen kijkt, dan ontstijgt hij niet het niveau van het Championship', zei de voormalig Iers international.

United en manager Erik ten Hag ontsnapten zondag aan een pijnlijke uitschakeling in de halve finale van de FA Cup. The Mancunians gaven in de reguliere speeltijd een 0-3 voorsprong weg tegen Coventry, bij wie Milan van Ewijk de hele wedstrijd meedeed. United speelt op 25 mei de finale tegen Manchester City, net als vorig jaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.