Ten Hag benadrukt: Man Utd-geruchten spelen geen rol

Reacties

Erik ten Hag heeft daags voor de Champions League-wedstrijd tegen Besiktas nog eens onderstreept dat hij volledig bezig is met Ajax. Er heeft geen enkele andere club zich voor de coach gemeld, ook Manchester United niet.

Ten Hag benadrukt: Man Utd-geruchten spelen geen rol
© Pro Shots
Beşiktaş
Beşiktaş
1 - 2
Ajax
Ajax

Ten Hag is een van de trainers die in Engeland gelinkt wordt aan de vacature op Old Trafford, waar Ole Gunnar Solskjaer vorig weekend ontslagen werd als manager. De Ajax-trainer vertelde zondag na RKC-uit al geen aandacht te hebben voor de Engelse speculaties. Tijdens zijn persconferentie in Istanbul werd het onderwerp opnieuw aangesneden.

'Ik ben bezig met Ajax, over andere interesses hoef ik het niet te hebben. Er heeft zich niemand gemeld', aldus Ten Hag, die zei niets over de plannen van andere clubs te weten. 'Ik ken de strategieën niet, maar wel die van Ajax. Wij willen de titel halen dit seizoen. Daar moet de focus vol op zijn. In Nederland hebben we zware concurrentie van PSV en Feyenoord. In Europa willen we eerste in de poule worden zodat we een goede uitgangspositie hebben voor het vervolg.'

Streelt het Ten Hag niet dat hij wordt gezien als een van de kandidaten om Solskjaer op te volgen? 'Het is natuurlijk altijd fijn als je in verband wordt gebracht met clubs van deze allure', reageerde hij kort.

Ajax speelt woensdagavond om 18.45 uur uit tegen Besiktas. Overwintering in de Champions League is al een feit voor de Amsterdammers, die in het vijfde groepsduel poulewinst helemaal veilig willen stellen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep C UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Ajax
6
6
0
0
20-5
+15
18
2
Sporting Lissabon
6
3
0
3
14-12
+2
9
3
Borussia Dortmund
6
3
0
3
10-11
-1
9
4
Beşiktaş
6
0
0
6
3-19
-16
0
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.