Tegenvaller voor Slutsky: Tannane pas volgend jaar weer in actie

Reacties

Vitesse moet het tenminste tot de winterstop stellen zonder Oussama Tannane. De aanvallende middenvelder viel voor de interlandbreak in het duel met FC Utrecht uit met een knieblessure en na nader onderzoek blijkt dat de Marokkaan toch onder het mes moet.

Tegenvaller voor Slutsky: Tannane pas volgend jaar weer in actie
© Pro Shots

Uitgerekend in het met 2-1 gewonnen duel met voormalig werkgever FC Utrecht ging het mis. De negenvoudig Marokkaans international ging naar de kant met een ogenschijnlijk ernstige knieblessure. Na de wedstrijd relativeerde de club uit Arnhem het blessureleed echter, door te stellen dat het toch meeviel en dat Tannane zich de komende weken op zijn herstel zou richten.

Daar blijkt nu geen sprake van, want Tannane is deze week geopereerd aan zijn knie, zo meldt Vitesse. Verwacht wordt dat Leonid Slutsky zeker tot de winterstop geen gebruik kan maken van de offensief ingestelde speler. Een tegenvaller voor de Russische trainer ongetwijfeld, die sowieso al niet erg veel keuze had op het middenveld. Tegen FC Utrecht werd Tannane vervangen door Navarone Foor.

De 25-jarige Tannane kwam afgelopen zomer over van het Franse Saint-Étienne. Bij Vitesse wilde hij zich na een teleurstellende en tumultueus verlopen huurperiode bij FC Utrecht revancheren in de Eredivisie. Bij de Arnhemmers ontpopte hij zich tot basisspeler: in alle negen competitiewedstrijden begon Tannane in de basis.

Zaterdag vervolgt Vitesse het Eredivisieseizoen, wanneer de Arnhemmers op bezoek gaan bij VVV-Venlo. De ploeg van Slutsky is uitstekend aan het seizoen begonnen en bezet na negen wedstrijden de vierde plaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer O. Tannane
Meer over O. Tannane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.