Tadic laat interland schieten wegens blessure

Reacties

Dusan Tadic is er niet bij als Servië het in de EK-kwalificatie opneemt tegen Luxemburg. De aanvaller heeft last van een spierblessure en reist niet mee met de rest van de selectie naar Luxemburg. Volgens Servische media gaat het niet om een ernstige blessure.

Tadic laat interland schieten wegens blessure

Tadic speelde afgelopen zaterdag nog negentig minuten tegen Portugal, in het met 2-4 verloren duel leverde de Ajacied twee assists af. In overleg met de medische staf heeft Tadic nu besloten om de wedstrijd tegen Luxemburg over te slaan.

Bij Ajax breekt er een zware periode aan voor Tadic. In het weekend treffen de Amsterdammers SC Heerenveen in de Eredivisie, daarna volgt de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Lille. De wedstrijd tegen de Fransen wordt op dinsdag afgewerkt, vijf dagen later staat de kraker tegen PSV op het programma in de Eredivisie.

Ajax staat in de Nederlandse competitie net als PSV op tien punten uit vier wedstrijden. Vitesse is koploper met een punt meer, maar de formatie uit Arnhem speelde een duel meer. Tadic is momenteel de MVP van de Eredivisie, met vier doelpunten en vier assists.

Eerder was er ook al blessurenieuws over Noussair Mazraoui.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer D. Tadić
Meer over D. Tadić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.