Ajax tussen hoop en vrees na geblesseerd uitvallen Mazraoui

Reacties

Noussair Mazraoui is zaterdagavond geblesseerd uitgevallen bij Marokko Onder-23. De precieze ernst van de kwetsuur die de Ajacied heeft opgelopen is nog onduidelijk.

Ajax tussen hoop en vrees na geblesseerd uitvallen Mazraoui

Mazraoui ontbrak vrijdag in het oefenduel van Marokko met Burkino Faso en speelde in plaats daarvan mee met het olympisch elftal, dat in het kader van de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup Onder-23 (waar een ticket voor de Olympische Spelen valt te verdienen) een tweeluik speelde met Mali (1-1).

De kans lijkt klein dat Mazraoui zijn landgenoten komende dinsdag in de return nog kan bijstaan. De 21-jarige verdediger/middenvelder moest het heenduel in de tweede helft staken met een vooralsnog onduidelijke blessure. De Marokkaanse voetbalbond heeft er nog geen melding van gemaakt.

Voor Ajax zou het eventuele wegvallen van Mazraoui een tegenvaller zijn met drukke weken die eraan zitten te komen. In zes van de acht officiële duels tot nu maakte de Marokkaanse international zijn opwachting, waarvan twee keer als invaller. Ajax speelt zaterdag tegen SC Heerenveen, dinsdag wacht Lille in de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.