Sutalo kan opnieuw niet overtuigen: 'Hij is niet zo goed als verwacht'

Reacties

Josip Sutalo heeft in de eerste helft tegen PSV niet bepaald indruk gemaakt. Volgens ESPN-analytici Kenneth Perez en Marciano Vink verdedigde de Kroaat van de Amsterdammers slecht bij de 1-1.

Sutalo kan opnieuw niet overtuigen: 'Hij is niet zo goed als verwacht'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 1
PSV
PSV

'Bij deze goal kun je je wel afvragen wat Sutalo dacht', zo begint Vink zijn analyse over het moment waarop Sutalo voor Ismael Saibari wilde komen. Dat lukte niet, waarop de Marokkaanse international ontsnapte en Luuk de Jong kon bedienen. De spits schoot vervolgens de 1-1 binnen. 'Hij wil hier kort zitten, maar dit is niet het moment om voor je man te komen. Als dat niet lukt, ben je namelijk wel weg. Hij had de man voor zich moeten houden', concludeerde Vink.

'Hij is gewoon niet zo heel goed als verwacht', haakte Perez in, doelend op Sutalo. In de zomer werd de Kroaat nog betiteld als de man die de defensie van Ajax moest gaan leiden. 'Maar het is een van de zwakke punten van Ajax.'

Onder de indruk van PSV was Perez ook niet bepaald. 'PSV speelt een beetje statisch; ze vallen heel systematisch aan. Terwijl Ajax in de omschakeling juist heel zwak is. Veerman is degene die normaliter die passes verstuurt, die missen ze nu. Ik vind PSV niet heel sterk, het verschil is niet gigantisch.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volg de tweede helft van Ajax-PSV met VI Live. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.