VI bedient EK-fan optimaal via alle kanalen

Reacties

Voetbal International pakt flink uit tijdens het EK in Duitsland. Het Nederlands elftal zal uiteraard op de voet worden gevolgd, maar ook bij veel andere duels zijn de verslaggevers van VI aanwezig.

VI bedient EK-fan optimaal via alle kanalen

Naast alle nieuws, interviews en achtergronden op VI.nl, VI PRO en in het tijdschrift zal er ook dagelijks op video en in podcasts diepgang worden geboden. De podcast VI ZSM wordt omgedoopt tot VI ZSM EK en gaat tijdens het eindtoernooi op volle toeren draaien. Zeven dagen in de week neemt presentator Sjoerd Keizer met verschillende verslaggevers de actualiteit in Duitsland door. Ook al het andere voetbalnieuws zal worden besproken.

Behalve VI ZSM EK is er ook vanuit Duitsland elke ochtend een speciale podcast, helemaal gericht op het wel en wee bij het Nederlands elftal. Kalum van Oudheusden neemt beurtelings met de Oranje-watchers Martijn Krabbendam en Simon Zwartkruis de VI Oranje Podcast op. De watchers zorgen ervoor dat je niets hoeft te missen uit het Oranje-kamp.

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.

VI komt op beeld ook met twee verschillende shows: VI Rondje Oranje en VI Rondje EK. Deze shows zullen vrijwel dagelijks zijn en live om 10.00 uur worden uitgezonden op de site en app van VI, en op het YouTube-kanaal. Op de ochtend van én na de wedstrijddag van het Nederlands elftal gaan we live met VI Rondje Oranje. Presentator Bart Frouws ontvangt gasten zoals Süleyman Öztürk, Pieter Zwart, Freek Jansen, Marco Timmer, Geert-Jan Jakobs, Tim Reedijk en Lentin Goodijk. Twee keer in de week is het tijd voor VI Rondje EK met presentator Matthijs Vegter. Naast hem zullen eveneens bekende VI-gezichten aanschuiven zoals Öztürk, Zwart, Goodijk, Bas van den Hoven en Sander Janssen.

Beluister hieronder de afgelopen VI ZSM, met Pieter Zwart

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.