Suarez: 'Ook gesprekken gehad met Real Madrid'

Reacties

Inmiddels heeft Luis Suarez twee wedstrijden voor Barcelona op zijn naam staan, maar afgelopen zomer bekroop hem de onzekerheid of de transfer naar de Catalaanse grootmacht wel zou slagen.

Suarez: 'Ook gesprekken gehad met Real Madrid'

Volgens de 27-jarige Uruguayaan was ook Real Madrid in de markt hem over te nemen van Liverpool. 'Er zijn gesprekken geweest, hoewel ik op geen moment echt het gevoel heb gehad dat ik dicht bij een overgang naar Madrid was', zei Suarez tegen een Spaans radiostation.

De voormalig Ajacied was emotioneel toen de overstap naar Barcelona daadwerkelijk rond was. 'Toen mijn zaakwaarnemer Pere Guardiola belde dat de deal was gesloten, begon ik te huilen omdat ik dacht dat het incident met Giorgio Chiellini de transfer zou dwarsbomen', refereerde Suarez aan het bijtincident op het WK, dat hem een lange schorsing opleverde.

De Uruguayaan zag zijn droom in vervulling gaan met de handtekening onder zijn contract in Camp Nou. 'Ik zal Barcelona altijd dankbaar zijn, voor het gestelde vertrouwen in mij. Het is iets dat ik elke wedstrijd zal waarderen.'  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.