Storm zet streep door Europa League-clash van Red Bull Salzburg

Reacties

De Europa League-wedstrijd tussen Red Bull Salzburg en Eintracht Frankfurt gaat donderdagavond niet door. De twee clubs zouden om 21.00 uur tegenover elkaar staan, maar vanwege waarschuwingen voor een storm met orkaankracht is de wedstrijd afgelast. Vrijdag wordt het duel ingehaald.

Storm zet streep door Europa League-clash van Red Bull Salzburg
© Pro Shots

Salzburg meldt op de clubwebsite dat er windstoten tot honderdtwintig kilometer per uur worden verwacht en dat de veiligheid van zowel de toeschouwers als de medewerkers niet kan worden gegarandeerd. 'Deze beslissing is genomen in samenspraak met de lokale autoriteiten in een crisisoverleg met de UEFA, de twee clubs en de politie.'

Salzburg liet donderdagmiddag al weten dat het in samenspraak met de UEFA snel tot een nieuwe speeldatum wilde komen en dat lukte. Vrijdag wordt het duel om 18.00 uur afgewerkt. Frankfurt staat al met één been in de achtste finale na de 4-1 thuiszege.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Red Bull Salzburg
Meer over Red Bull Salzburg
Meer Eintracht Frankfurt
Meer over Eintracht Frankfurt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.