Stoïcijnse Ten Hag reageert treffend op enorme mispeer van Malacia

Reacties

Tyrell Malacia speelde dinsdagavond weer negentig minuten voor Manchester United. The Red Devils plaatsten zich voor de halve finale van de League Cup door een overwinning op Charlton Athletic. Toch kon niet ieder aspect van het spel van de linksback hoofdtrainer Erik ten Hag bekoren.

Stoïcijnse Ten Hag reageert treffend op enorme mispeer van Malacia
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 0
Charlton Athletic
Charlton Athletic

Nog geen twaalf minuten waren er gespeeld voor Manchester United voor de tweede keer een corner kreeg. Bij de eerste schopte Malacia, die ze op Old Trafford moest nemen, in de grond. De tweede keer maakte de vleugelverdediger van Oranje er nog meer een potje van.

Terwijl het Theatre of Dreams vol verwachting toekeek hoe The Red Devils uit een hoekschop gevaarlijk konden worden, verprutste Malacia de standaardsituatie. Op onbegrijpelijke wijze schoot de van Feyenoord gekomen verdediger de bal hoog over het doel. Weg kans.

Ten Hag zag het met een stalen gezicht aan. Al leek direct duidelijk dat Malacia voorlopig even van het lijstje geschrapt zal worden. Typerend was het beeld waarop te zien was dat Ten Hag meteen na de flater van zijn linksback iets op pen en papier zette. Manchester United won overigens wel overtuigend, waardoor het chagrijn achterwege bleef.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Onvoldoende
Manchester Evening News was overigens niet mals voor Malacia en beloonde de Nederlander met een onvoldoende (5) voor zijn spel tegen Charlton. 'Misschien moet Ten Hag hem geen hoekschoppen meer laten nemen na die twee afschuwelijke pogingen. Hij speelde als vleugelspeler, maar miste een kans na een geweldige pass en kreeg een domme gele kaart.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.