Steun voor pechvogels Karsdorp en Cerny, Trump wil Heinrich Welling

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Steun voor pechvogels Karsdorp en Cerny, Trump wil Heinrich Welling
Václav Cerny wordt per brancard van het veld gedragen tijdens het bekerduel met ASV De Dijk. De Tsjech in dienst van Ajax heeft een zware knieblessure opgelopen.

• Koby Bryant is een groot fan van Pep Guardiola en Manchester City. De voormalig basketbal-ster is lovend over de manager, die het dit seizoen bewonderingswaardig goed doet bij de Engelse topclub. 'Kijk, Pep... Ik denk dat de stijl van spelen die hij met zijn team op de mat legt - tiki taka - iets is dat heel entertaining is. Ik houd van de driehoeken op het veld en hoe hij combinaties op fantastische wijze opzet. Het ziet er mooi uit, dus ik houd ervan hoe hij traint.' (Sport Bible)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Liverpool - Huddersfield Town zaterdagmiddag betekent automatisch het affiche tussen Jurgen Klopp en David Wagner. De Duitsers zijn boezemvrienden en dat steekt laatstgenoemde niet onder stoelen of banken tijdens de voorbeschouwing. 'Het is geweldig. We hebben een fantastische relatie. Het is meer dan vriendschap. Misschien is hij wel familie in plaats van een vriend. Dat is de waarheid.' Lees hier het PRO-artikel over Huddersfield Town.

Cristiano Ronaldo heeft nog eens laten zien dat fans voor hem belangrijk zijn. Een jonge jongen uit Mexico was altijd fan van de superster van Real Madrid, maar kwam om bij de aardbeving in zijn land. Het gezin van de jongen stuurde een brief aan het adres van Ronaldo, waarna tijdens een rondleiding door Santiago Bernábeu de familie de Portugees ontmoette. De Ballon d'Or-winnaar overhandigde een shirt met zijn handtekening waarop stond: 'Voor mijn grootste fan, Santiago.' 

• Op het internet gaat het al dagen over deze bijzondere foto in de kleedkamer van Manchester United. Een tip: het gaat niet om Zlatan Ibrahimovic of David de Gea, er is iets met Eric Bailly aan de hand.

• Een mooi gebaar van Internazionale, dat Rick Karsdorp via social media sterkte toewenst. 'Kom op Rick Karsdorp, keer snel terug op het veld!' De Nederlandse back raakte in dienst van AS Roma geblesseerd aan zijn knie tijdens zijn officiële debuut. Daarvoor lag Karsdorp ook al maanden uit de roulatie met een kwetsuur aan de knie. Het is nog niet bekend hoe lang de ex-Feyenoorder nu in de lappenmand ligt.

• Ook mooie woorden aan het adres van Václav Cerny, die een zware knieblessure opliep tijdens het bekerduel van Ajax, afgelopen woensdag. Arek Milik - die zelf ook behoorlijk veel blessureleed kende sinds hij vanuit Amsterdam naar Napoli vertrok – steekt zijn voormalig ploeggenoot een hart onder de riem.

De samenvatting van de bekerwedstrijd ASV De Dijk - Ajax, waarin Václav Cerny dus geblesseerd raakte.

• De strijd om de Carabao Cup maakt nogal wat los in Engeland, maar ook in ons land én in Het Witte Huis is men bezig met het toernooi om de League Cup. Hulde voor deze creatie, die gezien de aanwezigheid van Heinrich Welling van Nederlandse makelij lijkt te zijn.

• Na je actieve loopbaan als voetballer kun je denken aan een baan als trainer, maar niet Asamoah Gyan. De Ghanees gaat namelijk een eigen vliegtuigmaatschappij oprichten. Baby Jet Airlines is de naam van zijn nieuwe bedrijf, naar de bijnaam die de spits tijdens het WK van 2006 kreeg.

• Met een mond vol tanden ruilde Connor Ronan na de bekerwedstrijd tegen Manchester City van shirt met niemand minder dan Kevin De Bruyne.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Ben je in de stad, kom je het sterrenensemble van Bayern München tegen. Op de fiets. Met Arjen Robben voorop natuurlijk!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.