Stelling: Frank de Boer moet Noa Lang een kans geven in Oranje

Reacties

Onrust in Amsterdam, de volgende topper die alweer lonkt en véél meer. Er zijn genoeg ingrediënten voor de talkshow van VI. Gastheer Kees Jansma ontvangt maandag voormalig ADO-trainer Fons Groenendijk in de studio.

Stelling: Frank de Boer moet Noa Lang een kans geven in Oranje

Uiteraard bespreken we met clubwatcher Freek Jansen de stand van zaken in Amsterdam, waar Ajax een memorabele week beleefde. Transferperikelen rond Quincy Promes en Brian Brobbey werden gevolgd door de blunder die Sébastien Haller zijn deelname aan de Europa League kostte en als klap op de vuurpijl werd Andre Onana voor liefst een jaar geschorst vanwege een overtreding van het dopingreglement.

'Eerst Brobbey, toen Haller en nu Onana, het is een rampweek bij Ajax'

Dat laatste nieuws sloeg vrijdag in als een bom en vestigt de aandacht op de vervangers van de Kameroense goalie. Algemeen directeur Edwin van der Sar sprak al het vertrouwen uit in de ervaren Maarten Stekelenburg, maar Ajax heeft nóg een doelman met Eredivisie-ervaring. Daarom de stelling: Kjell Scherpen moet de kans krijgen als eerste doelman van Ajax.

Ook AZ-watcher Simon Zwartkruis schuift maandag aan. Hij bespreekt de laatste ontwikkelingen bij AZ, waar de trainerssituatie de gemoederen al wekenlang bezighoudt.

Vervolgens richten we de blik op het buitenland. Zo is er aandacht voor Noa Lang, die bij Club Brugge maar blijft imponeren. In België wordt de voormalige Ajacied al het Nederlands elftal in geschreven, maar is dat verstandig? Daarom de stelling: Bondscoach Frank de Boer moet Noa Lang een kans geven in Oranje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met Groenendijk bespreken we de moeilijke situatie van zijn oude club ADO en tot slot kijken we al vooruit naar woensdag, als Ajax voor het eerst sinds alle ophef weer aan de bak moet. En hoe! Dan komt PSV namelijk op bezoek voor een heuse bekerclash. Hoofdredacteur Pieter Zwart laat op die kraker een video-analyse los.

De talkshow van VI wordt elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 126.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.