Stelling: de kloof van Ajax met de rest zal alleen maar groeien

Reacties

De landstitel van Ajax, het succes van Stefan de Vrij in de Serie A en de bloedstollende titelrace in Spanje: gespreksonderwerpen genoeg in onze wekelijkse talkshow. Schakel om 16.00 uur in.

Stelling: de kloof van Ajax met de rest zal alleen maar groeien

Met Ajax-watcher Freek Jansen en analyticus Pieter Zwart staan we uitgebreid stil bij de 35ste landstitel van de Amsterdammers. Een week na de officieuze titel nam de ploeg van Erik ten Hag zondag tegen FC Emmen de laatste twijfel weg. Wat zijn de sleutelmomenten in het seizoen van Ajax geweest en wat is het perspectief voor volgend seizoen?

Ten Hag zei zondag dat de concurrentie niet stil zit. Maar staat er komend seizoen wél een rivaal op? Onze stelling sluit aan op die vraag en luidt: 'De kloof van Ajax met de rest zal alleen maar groeien.'

Poll (gesloten) De kloof van Ajax met de rest zal alleen maar groeien
  • 78% Eens (680 stemmen)
  • 22% Oneens (193 stemmen)

Niet alleen in Nederland, maar ook buiten de grens gebeurde er ontzettend veel in het afgelopen weekeinde. Zo maakte Internazionale zondag een einde aan de hegemonie van Juventus in de Serie A. We stippen in onze uitzending de rol van De Vrij in het succes aan en poneren de stelling: 'Stefan de Vrij is de best presterende Oranje-international'.

Poll (gesloten) Stefan de Vrij is de best presterende Oranje-international
  • 51% Eens (350 stemmen)
  • 49% Oneens (342 stemmen)

In Spanje staat de landskampioen zeker nog niet vast. Met Süleyman Öztürk bespreken we de titelkandidaten in La Liga. Barcelona zette zondagavond in een attractief duel Valencia opzij en deed daarmee uitstekende zaken. In Engeland vielen de massale supportersprotesten bij Manchester United op, een onderwerp dat zeker aan bod zal komen.

De talkshow van VI wordt elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 128.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Bekijk hier de uitzending van vorige week:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.