Stelling: Ajax is nu al het Bayern München van Nederland

Reacties

Na Super Sunday is het maandag Deadline Day. En in die heerlijke voetbaldrukte gaan we in onze wekelijkse talkshow terug- én vooruitkijken op het topvoetbal in binnen- en buitenland. Gastheer Kees Jansma ontvangt Erwin Koeman en vanaf 16.00 uur staan we stil bij tal van onderwerpen.

Stelling: Ajax is nu al het Bayern München van Nederland

We beginnen in eigen land, waar Ajax in volle vaart op de titel afstevent. De Amsterdammers werden de grote winnaar van de veelbesproken januari-toppermaand. Daarom leggen we de volgende stelling voor: Ajax is nu al het Bayern München van Nederland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Clubwatcher Freek Jansen schuift ook aan om het laatste nieuws rond Ajax te duiden. Er valt immers genoeg te bespreken, nu Ajax een slag heeft geslagen met de komst van Oussama Idrissi. Daartegenover staat dat Quincy Promes nog voor een vertrek staat.

Ook bij Feyenoord was het een week om niet snel te vergeten. Na het nodige tumult rekenden de Rotterdammers af met PSV in De Kuip. Wat zegt dat over de verhoudingen? Met clubwatcher Martijn Krabbendam bespreken we laatste ontwikkelingen in Rotterdam-Zuid. Feyenoord pakt dit seizoen de tweede plaats, is de stelling die we voorleggen aan voormalig Feyenoord-trainer Erwin Koeman.

Uiteraard gaat de blik ook op het buitenland. Met onze gast en vaste volger van het buitenlandse topvoetbal, Süleyman Öztürk, duiken we in het Barcelona-tumult. De storm rond het uitgelekte salaris van superster Lionel Messi heeft flinke impact op het elftal van Ronald Koeman, maar toch werd er zondagavond gewonnen van Athletic de Bilbao. Daardoor is de Catalaanse grootmacht rivaal Real Madrid voorbij. Hoe kijkt zijn broer en voormalig assistent naar de ontwikkelingen daar? Uiteraard ook hierbij weer een stelling om de zinnen te prikkelen: Ronald Koeman is ingestapt op het beste moment.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Al met al genoeg ingrediënten voor de eerste talkshow van februari. Vanaf dit kalenderjaar wordt de show elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 126.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.