Steeds meer lege stadions in Champions League door coronavirus

Reacties

Ook het Champions League-duel van volgende week woensdag tussen Barcelona en Napoli wordt achter gesloten deuren afgewerkt. Dat hebben de Catalanen dinsdag bevestigd.

Steeds meer lege stadions in Champions League door coronavirus
© Pro Shots

Maandag was er al sprake van dat Camp Nou leeg zou blijven als Barcelona en Napoli na de 1-1 in Italië uitmaken wie zich voor de kwartfinale van het miljardenbal plaatst. Toen werd al bekend dat de return tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund van komende woensdag zonder publiek zou worden gespeeld.

Dinsdag heeft Barcelona in samenspraak met de lokale autoriteiten besloten dat ook bij de thuiswedstrijd tegen Napoli geen toeschouwers welkom zijn. Dit vanwege de angst voor verdere verspreiding van het coronavirus, wat in Italië al tot een volledige lockdown en het stilleggen van de Serie A heeft geleid.

Het Europese clubvoetbal gaat vooralsnog gewoon door, maar dus wel met restricties. Eerder werd al bekend dat de return tussen Valencia en Atalanta Bergamo van dinsdagavond in Estadio Mestalla wordt afgewerkt in een spookdecor. Hetzelfde geldt voor het Europa League-duel van Getafe met Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.