Staf Van Nistelrooij compleet: 'Een sterk PSV-DNA'

Reacties

PSV heeft in samenspraak met Ruud van Nistelrooij de staf voor komend seizoen ingevuld. De Eindhovense club ziet een 'uitgebalanceerd team'.

Staf Van Nistelrooij compleet: 'Een sterk PSV-DNA'
© Pro Shots

De wisseling van de wacht is ook te zien in de invulling van de technische staf. Van Nistelrooij komt in de plaats van Roger Schmidt. Van de assistenten van de Duitser blijft alleen André Ooijer op de bank bij de Eindhovenaren.

Fred Rutten (59) en Javier Rabanal (43) worden de andere assistenten van Van Nistelrooij. De Nederlander was eerder onder meer als hoofdtrainer al actief in Eindhoven, waar de Spanjaard afgelopen jaren werkte in de opleiding van Willem II. Abe Knoop komt als keeperstrainer in de plaats van Raimond van der Gouw.

Directeur Voetbalzaken John de Jong prijst zich gelukkig met de nieuwe staf. 'We zijn erin geslaagd om een uitgebalanceerd team van specialisten te formeren. Dit is een staf met een sterk PSV-DNA. Iedereen kent onze visie en deelt de ambitie om met PSV op hoog niveau te presteren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.