Staat Xavi Simons in de seizoensfinale wéér op bij PSV?

ADVERTORIAL – PSV sluit het seizoen vandaag af met de lastige uitwedstrijd tegen AZ. In Alkmaar moeten de Eindhovenaren de tweede plaats veiligstellen, aan het einde van een zeer onrustige week. Unibet pakt voor dit duel uit met een flink verhoogde odd voor een goal van smaakmaker Xavi Simons.

Staat Xavi Simons in de seizoensfinale wéér op bij PSV?
© Pro Shots
AZ
AZ
1 - 2
PSV
PSV

Het eerste seizoen van Simons bij PSV begon voor het toptalent op 30 juli met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Tegen Ajax was de van Paris Saint-Germain overgekomen aanwinst direct trefzeker. Het was het begin van zijn grote doorbraak. Simons werd snel een onbetwiste basisspeler in Eindhoven, debuteerde in december tijdens het WK in Qatar voor het Nederlands elftal en scoorde in 33 optredens in de Eredivisie in totaal zeventien keer. Alleen FC Utrecht-spits Tasos Douvikas was tot nu toe vaker trefzeker in de Nederlandse competitie (achttien goals).

Voor Simons lonkt op de laatste speeldag behalve de tweede plaats met PSV dus ook de topscorerstitel. PSV heeft een voorsprong van drie punten op Ajax en heeft op bezoek bij nummer vier AZ aan een gelijkspel dus genoeg om tweede te zijn. Gaat dat lukken ondanks alle onrust? Ruud van Nistelrooij stapte woensdag op als hoofdtrainer. De bom barstte na verhalen over kritiek van bepalende spelers op zijn functioneren. Fred Rutten neemt tegen AZ de honneurs waar en zal zijn hoop hebben gevestigd op onder anderen Simons.

Zie jij Simons opnieuw floreren nu het echt moet voor PSV? Unibet heeft onder de noemer Uniboost Uitblinker de quotering voor Xavi Simons scoort flink verhoogd, naar maar liefst 4.00. Deze speciale odd is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, zowel bestaande als nieuwe spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: AZ - PSV
Weddenschap: Xavi Simons scoort
Odd: 4.00

Log in om de Uniboost Uitblinker te zien. De maximale inzet bij deze actie is 25 euro. Geniet met extra spanning van de laatste speeldag door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's