Actie: 50x je inzet voor zege van Ajax op Excelsior!

ADVERTORIAL - Na het weekend van de finale om de TOTO KNVB Beker is het deze midweek weer tijd voor Eredivisie-voetbal, met Ajax tegen Excelsior als een van de in het oog springende wedstrijden. De Amsterdammers gaan voor de tweede zege op rij. TOTO pakt uit met een fraaie welkomstactie!

Actie: 50x je inzet voor zege van Ajax op Excelsior!
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 2
Excelsior
Excelsior

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. De actie is opgebouwd rond de wedstrijden van PSV, Feyenoord en Ajax op deze woensdag en donderdag. De speler kan zelf kiezen voor een zege van welke van de drie traditionele topclubs een verhoogde quotering van 50.00 beschikbaar komt. Speel jij mee, dan is het dus aan jou om een keuze te maken tussen PSV, Feyenoord en Ajax.

Kies jij voor Ajax, dan gaat meespelen als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Ajax tegen Excelsior (1x2).
4. Wint Ajax in eigen huis van Excelsior? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Ajax hoopt te gaan bouwen aan een reeks en kan vertrouwen putten uit de zege op FC Twente van anderhalve week geleden. De nummer drie van de Eredivisie werd in de Johan Cruijff Arena verslagen door goals van Brian Brobbey en Steven Bergwijn. Brobbey heeft nu in zijn laatste vier thuiswedstrijden in de Eredivisie telkens gescoord. Hij kan tegen Excelsior de jongste Ajacied worden die vijf keer op rij heeft gescoord in thuiswedstrijden in de competitie sinds Kasper Dolberg.

Excelsior is de nummer vijftien van de ranglijst en heeft nog flink wat degradatiezorgen. Met nog vier wedstrijden te gaan hebben de Rotterdammers een voorsprong van slechts één punt op nummer zestien RKC Waalwijk. Excelsior heeft het met name in uitwedstrijden lastig. De ploeg kreeg in zijn laatste elf uitwedstrijden in de competitie telkens minstens twee goals tegen.

Speler Specials
Ook voor bestaande spelers heeft TOTO natuurlijk een fraai aanbod. Bekijk hieronder een selectie met verschillende Speler Specials.

- Ajax wint & Brian Brobbey scoort: 1.87
- Ajax wint & Steven Bergwijn scoort: 2.65
- Ajax wint, beide teams scoren & Over 3.5 doelpunten: 3.10

Bovenstaande quoteringen zijn accuraat op het moment van schrijven en kunnen licht fluctueren op weg naar de aftrap.

Ben jij nog geen speler bij TOTO en ben jij 24 jaar of ouder? Dan is deze welkomstactie een mooie kans! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's