Spurs vertrouwt Conte toekomst toe: 175 miljoen om prijzendroogte te stoppen

Reacties

Tottenham Hotspur is definitief overtuigd van het feit dat Antonio Conte de juiste man op de juiste plaats is. De Italiaanse manager veroverde met de Londenaren een Champions League-ticket. Daarmee veroverde hij ook het vertrouwen van de beleidsmakers.

Spurs vertrouwt Conte toekomst toe: 175 miljoen om prijzendroogte te stoppen

Veertien jaar lang zijn de fans van Spurs al niet meer opgevrolijkt met een prijs. Nadat Conte de club vanuit een schier onmogelijke positie naar het miljardenbal leidde, heeft men echter de smaak te pakken. Het normaal relatief bescheiden investerende Spurs gaat komende zomer de buidel namelijk uitbundig trekken.

Volgens The Times krijgt Conte liefst 175 miljoen euro te besteden om de selectie te versterken. Directeur Daniel Levy wil het gat met Liverpool en Manchester City verkleinen en mee gaan strijden om de grootste prijzen. Omdat Conte enkel de club trouw zou zweren als die ambities ook nagestreefd werden, heeft Levy de lat hoger gelegd bij de Spurs.

Huurspelers Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur en Cristian Romero maakten allemaal indruk in de Premier League. Het drietal is op te halen via bescheiden clausules, die volgens de Britse media gelicht gaan worden. Ook Filip Kostic (Eintracht Frankfurt) en Gabriel Jesus (Manchester City) moeten de gelederen versterken. Verder zinspeelt Levy op een terugkeer van Christian Eriksen, die het afgelopen halfjaar veel indruk maakte bij Brentford.

Spurs verwacht na het afwerken van dat verlanglijstje nog een flink budget te besteden te hebben. In de overtuiging dat Conte de club eindelijk weer eens naar een prijs zal leiden, zal dat geld geïnvesteerd worden. En door het aanwezige Champions League-ticket zijn de aan te bieden voorwaarden ineens een stuk aantrekkelijker.

Lees hier de column van Nico Dijkshoorn over Antonio Conte: 

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.