Spitsuur bij PSG: Tuchel bevestigt komst duo, Lo Celso verhuurd

Reacties

Paris Saint-Germain gaat zich vrijdag bij het scheiden van de transfermarkt nog versterken met Eric Maxim Choupo-Moting en Juan Bernat, zo heeft trainer Thomas Tuchel vrijdagochtend bevestigd tijdens een persconferentie.

Spitsuur bij PSG: Tuchel bevestigt komst duo, Lo Celso verhuurd

'Deze spelers ondergaan vrijdag een medische keuring', vertelde de Duitser. De 29-jarige Choupo-Moting komt over van Stoke City, dat afgelopen degradeerde uit de Premier League. The Potters wilden maar wat graag af van het torenhoge salaris van de aanvaller, die eerder actief was voor onder meer Hamburger SV en Schalke 04. PSG ziet de Kameroener als stand-in van Edinson Cavani.

Bernat maakt de overstap van Bayern München, waar de Spanjaard op een zijspoor was beland. Naar verluidt kost de 25-jarige linksback vijftien miljoen euro. PSG had eerder Filipe Luís voor die positie in het vizier, maar Atlético Madrid weigerde de Braziliaan te laten gaan.

Lo Celso
Volgens verschillende media staat PSG op het punt om afscheid te nemen van Giovani Lo Celso. De 22-jarige Argentijn is op weg naar Real Betis, dat de middenvelder eerst voor een seizoen huurt en dan moet beslissen of het een optie tot koop van dertig miljoen euro gaat lichten. Verder zet derde doelman Kevin Trapp zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid, op huurbasis, voort bij Eintracht Frankfurt.

PSG, dat de Ligue 1 na drie speelrondes alweer aanvoert, werd donderdag bij de Champions League-loting gekoppeld aan Napoli, Liverpool en Rode Ster Belgrado.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.