Spelers Oranje gaan los in het spelershotel: 'Let op Van Gaal'

Reacties

De selectie van het Nederlands elftal viert feest na het bereiken van de kwartfinale op het WK. Bij terugkomst in het spelershotel dansten de spelers én bondscoach Louis van Gaal op muziek van Shakira.

Spelers Oranje gaan los in het spelershotel: 'Let op Van Gaal'
© OnsOranje
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Te zien is dat Memphis Depay vooroploopt met een masker van Denzel Dumfries voor zijn gezicht. Hij wordt achtervolgd door andere uitbundige spelers. Ook Van Gaal, met een telefoon in de handen, laat zich gaan. 'Let op Van Gaal', schrijft OnsOranje dan ook met een knipoog bij de beelden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Verenigde Staten
Meer over Verenigde Staten
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.