Feyenoord-spits Giménez maakt geen beste beurt in Nations League-finale

Reacties

Feyenoord-spits Santiago Giménez liet zich in de CONCACAF Nations League-finale tussen Mexico en de Verenigde Staten niet van zijn beste kant zien. Hij kreeg een gele kaart vanwege een opzichtige schwalbe.

Feyenoord-spits Giménez maakt geen beste beurt in Nations League-finale
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Giménez begon op de bank, maar werd door trainer Jaime Lozano ingebracht nadat de Verenigde Staten op 0-2 waren gekomen. Indruk maakte de Mexicaanse spits echter amper. Zo dacht hij slim een strafschop te kunnen versieren. Scheidsrechter Drew Fischer gaf die aanvankelijk ook, maar draaide het besluit terug nadat hij de beelden bekeken had. In plaats daarvan kreeg Giménez geel. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bondscoach Lozano koos er dus voor om Giménez vanaf de bank te brengen, terwijl hij op persconferenties meermaals enthousiast over hem was. Lozano denkt zelfs dat Giménez na dit seizoen geen Feyenoorder meer is. 'Hij is enorm gegroeid. Ik denk dat het voor Feyenoord moeilijk zal zijn om Santiago lang te behouden. Want er zijn meerdere clubs die geïnteresseerd zijn en veel voor hem willen betalen', zei hij onlangs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.