'Spel is op de wagen: Manchester United brengt bod uit op Højlund'

Reacties

Manchester United heeft Mason Mount en André Onana binnen: nu wordt alles op alles gezet om een nieuwe topspits aan de selectie van Erik ten Hag toe te voegen. Rasmus Højlund van Atalanta Bergamo blijft de droomkandidaat voor die vacature. Inmiddels lopen de onderhandelingen.

'Spel is op de wagen: Manchester United brengt bod uit op Højlund'
© Pro Shots

Eerder deze week werd al gemeld dat Atalanta een bod van Manchester United verwachtte en dat bod is inmiddels gearriveerd. Volgens The Athletic heeft de Engelse recordkampioen laten weten dat het bereid is om vijftig miljoen euro te betalen, plus tien miljoen aan mogelijke bonussen. Atalanta heeft dit voorstel afgewezen en aast op minstens zeventig miljoen euro.

Het bod van Manchester United heeft er wel voor gezorgd dat de gesprekken gaande zijn. In Engeland is er optimisme dat er een deal kan worden gesloten. Manchester United is persoonlijk al rond met de twintigjarige Højlund, die maar wat graag de overstap naar Engeland wil maken.

Højlund heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt, nadat hij vorig jaar voor zo'n zeventien miljoen euro van Sturm Graz naar Atalanta ging. Hij is inmiddels Deens international en staat na zes interlands al op zes goals voor zijn land. Voor Atalanta scoorde hij vorig seizoen tien keer.

Manchester United stelde eerder al een ruildeal voor. Atalanta zat echter niet te wachten op de komst van bijvoorbeeld Donny van de Beek of Fred en wil alleen cash hebben voor Højlund. Paris Saint-Germain is ook in de race, maar de voorkeur van de speler gaat uit naar Manchester United.

Leer Rasmus Højlund via VI PRO beter kennen: 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.