Speculaties over Bale nemen toe na duidelijk signaal Zidane

Reacties

In Spanje gonst het al een tijdje van de geruchten rond Gareth Bale en de speculaties nemen alleen maar toe nu de Welshman door Zinedine Zidane buiten de selectie is gelaten bij Real Madrid.

Speculaties over Bale nemen toe na duidelijk signaal Zidane

Bale is niet geblesseerd en heeft ook geen schorsing achter zijn naam staan, maar desondanks heeft Zidane hem niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor de competitiewedstrijd tegen Villarreal. Volgens Spaanse media heeft de trainer geen vertrouwen meer in 'de man van honderd miljoen' en is een zomerse transfer een zekerheidje.

In de voorgaande acht wedstrijden van Real Madrid onder leiding van Zidane dit seizoen, kwam Bale overigens steeds in actie. Daar komt tegen Villarreal verandering in, ongetwijfeld tot blijdschap van de fans van Real Madrid. Zij fluiten Bale al maanden massaal uit zodra hij invalt of als basisspeler een ongelukkige actie heeft.

Tegenover het ontbreken van Bale staat de terugkeer van Vinicíus Júnior. Het Braziliaanse wonderkind is weer helemaal fit na een blessure en kan tegen Villarreal zijn rentree maken. Sergio Ramos, Álvaro Odriozola, Luka Modric en Karim Benzema ontbreken nog altijd vanwege blessures.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.