Spectaculaire comeback flinke opsteker voor FC Luzern richting Feyenoord

Reacties

FC Luzern zal met vertrouwen toewerken naar het eerste duel met Feyenoord in de derde voorronde van de Conference League. De club van Jordy Wehrmann voltooide zondag een spectaculaire comeback in het competitieduel met FC St. Gallen.

Spectaculaire comeback flinke opsteker voor FC Luzern richting Feyenoord
© Pro Shots
St. Gallen
St. Gallen
2 - 2
FC Luzern
FC Luzern

Luzern, waar voormalig Feyenoorder Wehrmann de hele wedstrijd op de bank bleef, keek al na dertien minuten tegen een 2-0 achterstand aan in de generale repetitie voor het heenduel van komende donderdag met Feyenoord. Na een rode kaart in de 26ste minuut voor St. Gallen (Thody Élie Youan kreeg twee keer geel) mocht het echter weer hopen.

In de 69ste minuut kwam Luzern vervolgens ook met tien man te staan door een rode kaart voor Marvin Schulz, maar het knokte zich toch nog terug. Filip Ugrinic, in het seizoen 2019/20 nog verhuurd aan FC Emmen, zorgde in de 82ste minuut voor de aansluitingstreffer en in de zesde minuut van de extra tijd voltooide Valor Tasar (foto, archief) de spectaculaire comeback.

Zo ontsnapte Luzern aan de tweede nederlaag op rij, nadat Young Boys vorige week nog met 3-4 te sterk was bij de competitiestart door van een 3-1 achterstand terug te komen. Voormalig Bayern München-verdediger Holger Badstuber speelde toen een ongelukkige rol bij de 3-4 in de extra tijd. Zondag deed de 32-jarige verdediger, die overkwam van VfB Stuttgart, een half uur mee.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Do 5 aug. 2021

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Luzern
Meer over FC Luzern
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.