Spakenburg-uitblinker Dekker haalt na bekerstunt uitspraken van Klaiber aan

Reacties

Vince Gino Dekker speelde dinsdag met twee assists een cruciale rol bij de bekerstunt van Spakenburg tegen FC Utrecht. De aanvaller van de Tweededivisionist kwam na de sensationele zege nog even terug op uitlatingen van Utrecht-verdediger Sean Klaiber.

Spakenburg-uitblinker Dekker haalt na bekerstunt uitspraken van Klaiber aan
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
1 - 4
Spakenburg
Spakenburg

Dekker, ex-jeugdspeler bij Ajax, was in Stadion Galgenwaard de aangever bij de 1-3 van Masies Artien en de 1-4 van aanvoerder Floris van der Linden. Na de historische bekeroverwinning van Spakenburg kon de aanvaller nog niet helemaal bevatten wat er was gebeurd in Utrecht.

'Dit zijn de mooie potjes. Nee, niemand ging van dit resultaat uit. Bizar', zei Dekker bij ESPN. 'We komen 1-0 voor en houden de nul bij rust. We hadden al gezegd dat geen tegengoal krijgen bij rust top zou zijn. En daarna zouden we het wel zien. Dan wordt het ook nog 0-2, is er een VAR-moment (een afgekeurde goal FC Utrecht, red.) en wordt het ook nog 1-3 en 1-4. Dit verzin je niet.'

'Het was op een gegeven moment wel even billenknijpen, maar we hebben snelle jongens in de counter. Mooi dat het dan zo uitpakt', zei de vleugelaanvaller, die hoorde dat Utrecht-verdediger Sean Klaiber voor de wedstrijd weinig wist van Spakenburg. 'Klaiber zei dat hij geen enkele speler van Spakenburg kende en niet wist wie onze buitenspelers waren. Nou mooi dat ik nu dan twee assists geef en dat Luuk (Admiraal, red.) en Floris (van der Linden, red.) scoren.'

Spakenburg kan zich gaan opmaken voor de halve finales in het bekertoernooi. 'Dit is gewoon bizar. Ik hoop stiekem op Feyenoord-uit, Ajax-uit hebben we al een keer gehad. We gaan nog een paar uurtjes door, het dorp zal uitlopen. We gaan ook nog een paar dagen met z'n allen naar Ibiza. Het is ongekend', besluit Dekker. Spakenburg weet zaterdagavond wie de tegenstander wordt in de halve finale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.