Sleutelspelers NAC Breda buigen zich over aanbieding

Lees meer over NAC Breda in Voetbal International 9. De nieuwe editie ligt vanaf woensdag in de winkel. Klik hier voor de inhoud van het nieuwe nummer.

Sleutelspelers NAC Breda buigen zich over aanbieding

NAC Breda wil voor lange tijd door met Kees Luijckx (foto). De verdediger, wiens contract na dit seizoen afloopt, kan zijn handtekening zetten onder een contract voor de duur van drie jaar. Ook routinier Anthony Lurling (één seizoen) en talent Kenny van der Weg (kan voor twee of drie seizoenen bijtekenen) hebben een aanbieding van de Brabantse club op zak.

Met Jens Janse en reservekeeper Tim Coremans staan afspraken gepland om te praten over een meerjarige verbintenis. Voor Elson Hooi geldt dat NAC zijn in 2014 aflopende contract wil openbreken en verlengen tot 2016, terwijl de leiding voor Eric Botteghin een zelfde soort idee in gedachten heeft.

De Braziliaan is ambitieus, maar staat op voorhand niet onwelwillend tegenover het openbreken en verlengen van zijn medio 2014 aflopende contract. Daarnaast overweegt de leiding om binnenkort een afspraak te maken met Jordy Buijs. De middenvelder heeft nog een doorlopende verbintenis in het Rat Verlegh-stadion, maar de technische staf is dermate tevreden over zijn ontwikkeling dat ook voor hem een verbeterd contract lonkt.

Jeffrey van As is tevens in gesprek met Lokeren en Standard Luik, de werkgevers van respectievelijk Sepp de Roover en Danny Verbeek. De technisch directeur hoopt beide spelers volgend seizoen opnieuw te kunnen huren. (Dennis van Bergen)



Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen